Gefeliciteerd 2021

Er zijn al een aantal keuringen geweest. En dan is het leuk als je ziet dat nakomelingen van je hengsten het goed doen of dat je eigen fokproducten de nieuwe eigenaren succes brengen. Hierbij een aantal voorbeelden:

Bontenkeuring:
Ojee v. Stal 't Hunebed is een mooie bruinbonte dochter van Koffie v.d. Groenkamp. Eigenaar A. Jansen te Darp mocht haar opstellen als jeugdkampioen minimaat bij de Bontenkeuring.

Fokvereniging Zeeland:
Netti v. 't Truweeltje is ook een bruinbonte dochter maar dan van Eise v.d. Groenkamp. Eigenaar is A.C. Geluk te Sint Maartensdijk. Zij mocht Netti opstellen als jeugdkampioen kleine maat in Zeeland. Ook Narah v.d. Kozakkenhoeve (V. Eise v.d Groenkamp) ontving de enterpremie. Gijsje v.h. Vloeddal is door de familie Oosterhout bij ons gekocht en is bij hen bijzonder succesvol. Naast haar goedgekeurde zoon (Moos v. d'Eul) afgelopen winter werd ze nu met een 1e premie minikampioen, dagkampioen en ook erekampioen.

Fokvereniging Noord-West Veluwe:
De familie Willemsen heeft vorig jaar Keely v.d. Groenkamp gekocht. Zij ontving een mooie 2de premie en liep op de tweede plek in haar rubriek.

Fokvereniging Drenthe Zuid:
Ingrid Kruiter mocht haar mooie Obsession v. Stal Morrison opstellen als mini-jeugdkampioen. De trotse pappa is Koffie van de Groenkamp

Fokvereniging de IJsselstreek:
Pinto v.d. Nijman is een zwartbonte zoon van Tyrcoeds Dynamite en hij bezette een mooie kopplaats in een grote rubriek.

Fokvereniging Noord Holland:
Pronkstar v. Pronk Stables is een mooie palomino zoon van Eise v.d. Groenkamp. Hij liep op een mooie 2de plek met veulenpremie.

Fokvereniging West-Overijssel:
Pearly of the Blue Stable van comb. de Blaauw/Geerdink liep op kop met een veulenpremie. Later mocht ze zich laten kronen als mini veulenkampioen. De vader is Hoy-ting van de Toom.
Ojee v. Stal 't Hunebed van A. Jansen mocht een enterpremie in ontvangst nemen. Zij is een dochter van Koffie van de Groenkamp.

Nakeuring Assen:
Pietertje v.d. Groenkamp (V. Koffie van de Groenkamp) , in eigendom van Killie Annen, kreeg op de nakeuring een mooie veulenpremie. 

Afbeelding bij Pony’s verkocht

Pony’s verkocht

6 mei 2022

Er zijn verschillende pony’s verkocht. Malibu Flavour v.d. Color Stable is naar Bert en Iris in Zweden gegaan. Daar heeft zij op 4 mei een prachtig merrieveulentje gekregen van Koffie v.d. Groenkamp. Ze kreeg de mooie naam Qiana. Het zijn de eerste Shetland Pony’s voor Bert en Iris maar ze zijn nu al helemaal verliefd […]

Lees meer
Afbeelding bij Marilou naar Daan Kriek

Marilou naar Daan Kriek

7 november 2021

Afgelopen zaterdag is onze Marilou van de Groenkamp vertrokken naar haar nieuwe weiland bij Daan Kriek. Afgelopen keuring liep ze op kop in haar rubriek en stilletjes hadden we een 1e premie verwacht. Maar de grote groep driejarigen kregen allemaal een 2de premie. Daan had zijn oog laten vallen op haar. Wij hebben uit Gipsy […]

Lees meer
Afbeelding bij Keuring 2021

Keuring 2021

26 september 2021

De keuring van 2021 was bijzonder succesvol. 5 nakomelingen van Koffie v.d. Groenkamp laten zien en alle vijf geprimeerd.  Hoy-ting v.d. Toom door het tonen van de laatste jeugd door de eerste fase heen en mooie kampioenen. Wij hebben uiteindelijk 29 pony’s meegenomen naar de keuring. En natuurlijk nog de 4 pony’s van Denise Vonk. […]

Lees meer
Afbeelding bij Gefeliciteerd 2021

Gefeliciteerd 2021

19 augustus 2021

Er zijn al een aantal keuringen geweest. En dan is het leuk als je ziet dat nakomelingen van je hengsten het goed doen of dat je eigen fokproducten de nieuwe eigenaren succes brengen. Hierbij een aantal voorbeelden: Bontenkeuring: Ojee v. Stal ‘t Hunebed is een mooie bruinbonte dochter van Koffie v.d. Groenkamp. Eigenaar A. Jansen […]

Lees meer