Spelen met shetlanders

Agility
Een van de populairste onderdelen van de wedstrijden die voor Shetlandpony’s worden georganiseerd is de Agility. Bij dit onderdeel wordt de behendigheid van de pony getest, onder het zadel of aan de hand. Dat betekent dat ook volwassenen en kinderen die uit hun pony zijn gegroeid aan dit wedstrijdonderdeel kunnen meedoen, net als pony’s die te oud of juist nog niet oud genoeg zijn om onder het zadel te worden uitgebracht.

Plezier met Groenkamppony's

Natuurlijk moeten wij ook af en toe onze pony's verkopen. En ik doe dat niet graag. Behalve als ik een mooie plek kan vinden en zie dat de nieuwe eigenaren zoveel plezier hebben met onze po9ny's. Dan geniet ik mee en ben er erg blij mee.

Likeurtje van de Groenkamp heeft zijn opwachting gemaakt op de hengstenkeuring. Maar hij mocht niet de dekdienst in. Wij hebben hem mee naar huis genomen en in het voorjaar te koop aangeboden. Er kwam een erg leuke reactie van Tino en Ingeborg die al een hengstje hadden en een maatje zochten. Het klikte goed en Likeurtje is meegegaan. Zoals je ziet zijn Tino en Likeurtje erg sportief :). Ze fietsen en wandelen langs het strand. Wat een prachtige plek voor onze Likeurtje.

Funny Girl van de Groenkamp heeft in 2020 via Rinus en Karin Geven een mooi stekje gevonden. Ze heeft een prachtige stal waar ze mooi kan uitkijken, ze kan al veel kunstjes (zoals steigeren) en haar nieuwe baasje is erg blij met haar. Zo mooi als je ziet dat Funny zoveel aandacht krijgt. Het was altijd al een knuffel dus ben ik blij dat ze baasjes heeft gevonden die zo mooi met haar bezig zijn.

Voor Kusje van de Groenkamp en haar zoon Otje hebben we een mooi plekje gevonden. Samen met een ander shetlandmerrietje is ze vertrokken naar Brabant. De twee dames konden het al direct met elkaar vinden. De nieuwe eigenaren wilde twee mooie pony's bij elkaar en dit zwarte koppeltje is een plaatje. Otje is een heel aanhankelijk hengstje die al vanaf geboorte van knuffelen hield. En bij zijn nieuwe baasjes gebeurt dat gelukkig ook al veel. Veel plezier met deze Groenkamp lievertjes.

Likeurtje aan zee

Funny met haar nieuwe baasje

Funny kent kunstjes

Likeurtje naast de fiets

Funny's mooie nieuwe stal

Kusje met haar vriendinnetje en Otje

Otje houdt veel van knuffelen